Hallo wereld

Laat ik beginnen mij even voor te stellen….

Mijn naam is Kalinka van Wees, ik woon aan de kust in Wijk aan Zee. Duurzaam leven, daar hoef ik niet zoveel moeite voor te doen. Voor mij is het een tweede natuur. Mijn kinderen probeer ik op te voeden met mijn groene ideeën, maar daar wil ik het niet bij laten. Mijn enthousiasme deel ik graag met de rest van Nederland en daarom start ik deze site om mijn blogs over duurzaamheid, het milieu en de overgang naar nieuwe energie te publiceren. Als aanvulling op het bloggen, ga ik ook podcasts maken. Maar daar moet ik eerst nog even behendiger in worden…

Naast bloggen, geef ik yogales op diverse locaties. Ook daar kan ik een hoop positieve energie in kwijt!

Wil je contact opnemen? Je kunt me altijd een mailtje sturen via kalinkavanwees@gmail.com. Ik sta open voor nieuwe onderwerpen of goede gesprekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *