Workshop Kinderyoga bij Aloha

Op zaterdag 4 januari geef ik bij Aloha een workshop Kinderyoga. De les gaat over dromen, geluk en wensen voor het nieuwe jaar. Iets voor je zoon of dochter (7-12 jaar)? Geef hem/haar op door mij een mailtje te sturen (kalinkavanwees@gmail.com).

Kinderyoga bij Aloha

We gaan het hebben over dromen en geluk. Wanneer was jij het afgelopen jaar heel gelukkig? Weet je nog hoe dat voelde en hoe lang dat duurde? Heb je je in 2019 ook wel ongelukkig gevoeld? En hoe voelde dat? Duurde het even lang als geluk? Vaak willen we wel gelukkig zijn, maar niet ongelukkig.. Hoe zit dat? En wat is nou toch het geheim van geluk?

Maar er is meer. Want we zijn inmiddels begonnen aan een nieuwe jaar: 2020! Misschien heb je wel dromen voor het nieuwe jaar? Dromen heb je nodig om in beweging te komen. Een droom laat je groeien.. Hoe zie jij jezelf groeien in 2020?

Workshop Kinderyoga bij Aloha

Voor wie?
Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar
Datum/tijd
Zaterdag 4 januari 2020, 11.30 – 12.30 uur
Kosten
€10,- (inclusief een sapje na de les)
Locatie
In de Maui-zaal van Aloha in Wijk aan Zee
Aanmelden
Mail naar kalinkavanwees@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *