Thuis Yoga met Kalinka

Wat een bijzondere tijden… Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je gezond bent en blijft! Het ziet ernaar uit dat Aloha Yoga voorlopig niet kan doorgaan. Dat is super jammer, maar simpelweg nodig. Vanaf zaterdag 28 maart geef ik Aloha Yoga in een aangepast vorm, namelijk vanaf mijn zonnige zolderkamer in Wijk aan Zee via het programma Zoom. Werkt ontzettend goed!

Het is misschien een iets andere beleving dan je gewend bent, maar ik zal m’n best doen om hetzelfde Aloha-gevoel over te brengen. In deze bijzondere tijden hebben we allemaal behoefte aan verbinding en yoga helpt daar ontzettend bij. Op deze manier kunnen we ons leventje een klein beetje door laten gaan. In aangepaste vorm, maar ook dat geeft weer een mooie dimensie aan deze crisis: de vindingrijkheid komt in ons naar boven!

Kosten

Een losse les kost €10,- en wil je een strippenkaart dan betaal je €90,- voor 12 lessen. Deze strippen kun je uiteindelijk ook bij Aloha opmaken. Tot een half uur voor aanvang van de les kun je je nog kosteloos afmelden.

Thuis Yoga met Kalinka

Datum: elke zaterdag
Tijd: 9.30 – 10.30 uur.
Dit heb je nodig: telefoon/laptop/pc/iPad met internetverbinding en een matje/dekentje/handdoek.
Aanmelden: kalinkavanwees@gmail.com of 0610075874
Als je van mij een bevestiging krijgt, weet je dat de aanmelding is gelukt. Een half uur voor aanvang van de les, ontvang je een link waarmee je de les kunt volgen. Zit je voor het eerst in Zoom? Neem dan dat half uurtje om jezelf goed te ‘installeren’.

Laat je het me weten of je zaterdag meedoet? Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *