Aloha Yoga binnen

De Corona-crisis hebben we overleefd, alles lijkt weer een beetje normaal te worden. Vanaf 1 juli mogen we dan ook weer naar binnen in de Maui-zaal voor een yogales. Super!

Binnen- en buitenlijst

Door de anderhalve meter kunnen we met een beperkt aantal mensen de zaal in. Dit betekent dat ik met een ‘binnenlijst’ en een ‘buitenlijst’ ga werken. Als de binnenlijst vol is, zet ik nieuwe aanmelders op de buitenlijst. De mensen op de buitenlijst kunnen alleen meedoen, als het mooi weer is en we de les buiten doen. Belangrijk is dus dat je wekelijks en op tijd aangeeft of je op zaterdag of zondag meedoet. Je mag ook bijvoorbeeld aangeven dat je de komende 5 zaterdagen van de partij bent. Dan ben je die weken van je plekje verzekerd. Je mag je tot 16 uur voor de les nog kosteloos afmelden, dat betekent tot 18.00 uur de dag ervoor. Na deze tijd gaat de les van je kaart af (streng hè;).

Nieuwe tijd

Even wennen misschien! Vanaf 4 en 5 juli starten we de les namelijk om 9.30 uur in plaats van 10.00 uur. Zeker met mooie dagen is dat half uurtje eerder wel prettig; dan zijn we er net voor de drukte en kun je dichterbij parkeren 😉

Woensdag

De les op woensdagochtend heb ik gecanceld. Te weinig interesse helaas!

Corona-protocol voor binnen

  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten en/of koorts hebt.
  • Neem je eigen matje mee. Heb je geen matje, neem dan een handdoek mee die groot genoeg is voor over met Aloha-matje. In overleg mag je een Aloha-matje lenen en mee naar huis nemen
  • Probeer die anderhalve meter ten alle tijden in acht te houden
  • Was je handen voordat je binnenkomt of gebruik het alcohol-pompje dat binnenstaat. 

Aanmelden

Mail naar kalinkavanwees@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *